بررسی محصول

8 مدل بهترین کرم مرطوب کننده دست و صورت ایرانی و خارجی

هنگامی که از اهمیت مراقبت‌های پوستی صحبت می‌کنیم، مهم نیست؛ که نوع پوست شما خشک است؛ یا چرب. آن چیزی که اهمیت دارد، استفاده روزانه از بهترین کرم مرطوب کننده باکیفیت، برای حفظ رطوبت پوست است. با این حال، اگر پوست خشکی دارید، مصرف مداوم کرم مرطوب کننده، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. یک مرطوب کننده مناسب، هیدراتاسیون (آب‌رسانی) پوست را فراهم کرده و از ترک‌خوردگی و پوسته‌پوسته شدن پوست جلوگیری می‌کند. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید؛ تا با بهترین کرم های مرطوب کننده آشنا شوید.

انواع کرم های مرطوب کننده

به‌طور کلی، بهترین کرم مرطوب کننده به 3 دسته تقسیم می‌شوند:

  • مرطوب‌کننده‌ها: مواد به کار رفته در فرمولاسیون بهترین کرم مرطوب کننده، با جذب آب روی پوست، آن را مرطوب نگه می‌دارند.
  • مسدودکننده‌ها: این دسته از کرم‌ها، از روغن ساخته شده‌اند و با ایجاد یک سد روی پوست، از تبخیر آب روی پوست جلوگیری می‌کنند.
  • نرم‌کننده‌ها: کرم‌های نرم‌کننده از آب و انواع روغن ساخته شده‌اند و تمام ویژگی‌های مرطوب‌کننده‌ها و مسدود‌کننده‌ها را با هم دارند.

علاوه بر این، بهترین کرم مرطوب کننده را بر اساس شکل نیز دسته‌بندی می‌کنند؛ که عبارت‌اند از: انواع سرم، ژل، کرم، پماد و غیره.

در این مقاله بهترین کرم های مرطوب کننده موجود در بازار را بر اساس قیمت، نوع برند، فرمولاسیون و ویژگی‌‌های دیگر مورد بررسی قرار داده‌ایم؛ که می‌توانید این محصولات را در ادامه مشاهده کنید.

بهترین کرم مرطوب کننده: کرم مرطوب کننده CeraVe

محصول سراوی (Cerave) یکی از بهترین کرم مرطوب کننده، برای پوست‌های خشک و خیلی خشک است. کرم سراوی یک آب‌رسان فوق‌العاده و با جذب سریع است. این محصول خواص ضدحساسیت داشته و فرمولاسیون آن فاقد عطر و پارابن است. همچنین 86 درصد از مصرف‌کنندگان این محصول، از آن راضی بوده و خواص ترمیم‌کنندگی آن را تأیید می‌کنند.

علاوه بر این، کرم مرطوب‌کننده سراوی، حاوی انواع مختلف سرامید بوده و از ایجاد خطوط پیری دور چشم و لب‌ها جلوگیری می‌کند. تنها نکته منفی این کرم، ضخیم بودن بافت آن است؛ که در فصول گرم می‌تواند حس ناخوشایندی روی پوست ایجاد کند.

مرطوب کننده دوگانه La Roche-Posay Toleriane

محصول لاروش پوزای، علاوه بر داشتن خواص مرطوب‌کنندگی و آب‌رسانی، یک ضدآفتاب با SPF 30 است. با مصرف این کرم دوگانه، می‌توانید با یک تیر دو نشان زده و علاوه بر آب‌رسانی پوست خود، از آن در برابر نور خورشید محافظت کنید. کرم لاروش پوزای حاوی سرامید بوده و با حفظ چسبندگی سلول‌های پوست به یکدیگر، از ایجاد چین‌وچروک روی صورت جلوگیری می‌کند. برخی دیگر از فواید این مرطوب‌کننده عبارت‌اند از:

  • آب‌رسانی طولانی مدت پوست با یک‌بار مصرف (حدود 48 ساعت)؛
  • حاوی عصاره شی باتر برای ترمیم کردن پوست؛
  • فاقد عطر؛
  • دارای خواص ضدجوش، ضدالتهاب و ضدحساسیت؛
  • مناسب برای تمام سنین.

لوسیون مرطوب کننده Cetaphil، مناسب برای پوست های چرب و حساس

لوسیون مرطوب‌کننده ستافیل، فاقد چربی بوده و یک انتخاب خوب برای افراد با پوست‌های چرب یا حساس است. این محصول، حاوی هیالورونیک اسید است؛ که می‌تواند، رطوبت را از لایه‌های عمیق پوست به لایه‌های سطحی پوست رسانده و رطوبت پوست را تا 24 ساعت تأمین کند.

ستافیل یک لوسیون فاقد چربی و عطر بوده و بافتی بسیار سبک دارد؛ بنابراین پس از استفاده از آن، نگران جوش زدن یا ایجاد حساسیت روی پوست خود نباشید. اگر پوست شما مستعد جوش زدن است، پیشنهاد می‌کنیم، مقاله روش‌های درمان جوش صورت را مطالعه کنید.تنها نقطه ضعف لوسیون مرطوب‌کننده ستافیل، قیمت بسیار بالای آن است.

بهترین کرم مرطوب کننده

بهترین مرطوب کننده تمام بدن: لوسیون Restoraderm ستافیل

متأسفانه اغلب افرادی که پوست خشکی دارند، از خارش و پوسته‌پوسته شدن پوست خود شکایت می‌کنند. خارش پوست می‌تواند به‌دلیل ابتلا به اگزما نیز ایجاد شود. لوسیون رستورادرم حاوی انواع سرامید و عصاره جو بوده و یکی از بهترین مرطوب‌کننده‌ها برای رفع خارش و حساسیت پوست است. از این لوسیون می‌توانید برای آب‌رسانی به کل پوست بدن استفاده کنید، بدون آنکه احساس سنگینی روی پوست داشته باشید. از دیگر مزایای این محصول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مناسب برای نوزادان؛
  • بازیابی سد پوستی به‌دلیل داشتن سرامید؛
  • فاقد عطر و مواد نگه‌دارنده؛
  • فاقد چربی؛
  • دارای بافت سبک؛
  • ترمیم‌کننده و ضدخارش.

بهترین مرطوب کننده برای پوست های حساس: ژل جو دو سر Aveeno

انتخاب محصولات مراقبت پوستی برای پوست‌های حساس، کار بسیار دشواری است؛ زیرا برخی از موادی که برای کنترل حساسیت پوست طراحی شده‌اند، خودشان می‌توانند باعث حساسیت شوند. در بین محصولاتی که برای پوست‌های حساس ساخته شده، ژل مرطوب‌کننده اوینو به‌دلیل داشتن خواص پری بیوتیک و فرمولاسیون ملایم، می‌تواند یک انتخاب عالی باشد. همچنین این مرطوب‌کننده فاقد عطر، پارابن، الکل، رنگ و سایر مواد حساسیت‌زا است و به کاهش قرمزی و خشکی پوست کمک می‌کند.

بهترین کرم مرطوب کننده ایرانی: کرم شون با عصاره آووکادو

کرم مرطوب‌کننده شون یک انتخاب عالی و مقرون‌به‌صرفه برای پوست‌های معمولی است. این محصول حاوی ویتامین A و ویتامین E بوده و با حفظ رطوبت پوست، التهاب و قرمزی آن را کاهش می‌‌دهد. ویتامین E یک کلاژن‌ساز قوی بوده و می‌تواند به بازسازی بافت پوست کمک شایانی کند. سایر مزایای کرم دست و صورت شون عبارت‌اند از:

  • حاوی انواع مواد معدنی، اسیدهای چرب و بیوتین؛
  • جلوگیری از پیری پوست و ایجاد خطوط پیری؛
  • آب‌رسان قوی پوست؛
  • قیمت مناسب.

کرم مرطوب کننده نئودرم مدل Optimal Hydrosense

اگر به دنبال بهترین کرم مرطوب کننده پوست‌های خشک و با قیمت مناسب هستید، کرم نئودرم می‌تواند بهترین انتخاب شما باشد. کرم اپتیمال هیدروسنس علاوه بر آب‌رسانی، از پیری زودرس پوست نیز جلوگیری می‌کند. در فرمولاسیون این مرطوب‌کننده باکیفیت از ترکیباتی، همچون: گلیسیرین، اسید هیالورونیک، ویتامین E و ویتامین B5 استفاده شده است. ویتامین B5 علاوه بر حفظ رطوبت پوست، در بهبود جای زخم و کبودی نیز مؤثر است. 

کرم مرطوب کننده سی گل

سی گل یکی از برندهای محبوب ایرانی است و کرم مرطوب‌کننده آن را نیز یکی از بهترین کرم مرطوب کننده و بهترین محصولات موجود در بازار است. در ساخت این محصول از انواع ویتامین، مانند: ویتامین‌های A، E و B5 استفاده شده است؛ که حفظ رطوبت و جوانی پوست کمک می‌کنند. همچنین در فرمولاسیون کرم مرطوب‌کننده سی گل از انواع روغن، مانند: روغن بادام، روغن نارگیل، عصاره آلوئه ورا و شی باتر استفاده شده است. همان‌طور که در ابتدای مقاله خواندید، روغن‌ها با ایجاد یک لایه محافظتی، از تبخیر آب روی پوست جلوگیری کرده و به آب‌رسانی عمیق پوست کمک می‌کنند. از دیگر مزایای این محصول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حاوی آنتی اکسیدان؛
  • فاقد پارابن؛
  • ضدحساسیت، ضدجوش، ضدالتهاب و مناسب برای پوست‌های حساس؛
  • مناسب برای افراد مبتلا به پسوریازیس؛
  • بهبود قرمزی و خارش پوست؛
  • حاوی اسیدهای چرب، مانند: امگا 3 و امگا 6؛
  • قیمت مناسب.

جمع‌بندی

در این مقاله به بررسی بهترین کرم مرطوب کننده پوست پرداختیم. متخصصان پوست، توصیه می‌کنند از مرطوب‌کننده‌های استفاده کنیم؛ که حاوی سرامید باشند. سرامید مانند چسب‌های دوقلو، سلول‌های پوستی را کنار یکدیگر نگه داشته و از ایجاد چروک و خطوط پیری روی پوست جلوگیری می‌کند. همچنین متخصصین توصیه می‌کند، مرطوب‌کننده‌هایی را انتخاب کنیم؛ که آب‌رسان‌های قوی‌ای نیز هستند.

همچنین هنگام انتخاب محصول، دقت داشته باشید؛ که پمادها نسبت به سایر محصولات، خواص مرطوب‌کنندگی بیشتری دارند؛ اما می‌توانند باعث جوش شوند. بنابراین اگر پوست شما مستعد جوش زدن است، از محصولات سبک‌تر، مانند: لوسیون‌ها و ژل‌ها استفاده کنید.

دقت باشید؛ که نباید ازبهترین کرم مرطوب کننده مخصوص بدن، روی پوست صورت استفاده کنید. فرمولاسیون محصولات مرطوب‌کننده صورت، حاوی مواد ضدجوش هستند، در صورتی‌ که، محصولات مرطوب‌کننده بدن، ممکن است فاقد مواد ضدجوش باشند. بنابراین در صورت استفاده از مرطوب‌کننده‌های مخصوص بدن برای پوست صورت، از ترکیبات به کار رفته در آن، اطمینان حاصل کنید.

سوالات متداول

چندبار در طول روز می‌بایست از کرم‌های مرطوب‌کننده استفاده کنیم؟

اکثر متخصصان پوست توصیه می‌کنند، حداقل روزی دوبار (صبح و شب)، از کرم‌های مرطوب‌کننده استفاده کنید. علاوه بر این، بعد از حمام، شنا و ورزش نیز بهتر است پوست خود را مرطوب کنید.

یک کرم مرطوب‌کننده خوب، حاوی چه موادی است؟

ترکیبات مرطوب‌کننده‌ها بسته به نوع پوست متفاوت هستند. اگر پوست خشکی دارید، بهتر است از مرطوب‌کننده‌ای استفاده کنید؛ که روغن بیشتری دارد. اگر پوست شما چرب است، از مرطوب‌کننده‌ای استفاده کنید؛ که مبتنی بر آب ساخته شده و روغن کمتری دارد. همچنین اگر پوست حساسی دارید، یک مرطوب‌کننده حاوی آلوئه ورا می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد.

پوست من چرب است؛ آیا باید از مرطوب‌کننده استفاده کنم؟

بله. پوست‌های چرب نیز مانند سایر پوست‌ها نیاز به مرطوب‌کننده و آب‌رسانی مناسب دارند. با این حال برای جلوگیری از جوش زدن، بهتر است از مرطوب‌کننده‌های سبک استفاده کنید.

آیا می‌توانم به‌جای کرم‌های مرطوب‌کننده از روغن استفاده کنم؟

روغن‌ها با ایجاد یک لایه محافظتی، از تبخیر آب روی پوست جلوگیری می‌کنند. با این حال نمی‌توانند جایگزین مرطوب‌کننده‌ها باشند، به‌ویژه اگر پوست شما مستعد جوش زدن است. بنابراین بهتر است از روغن‌ها به‌عنوان مکمل روتین پوستی خود استفاده کنید.

منبع: verywellhealth / healthline

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *